-15%

Syze për meshkuj Daniel Klein

30.00 25.50

Xhamat e polarizuar bojëqielli janë të preferuarat e verës. Ideale për plazh, përshtatu dhe ti me natyrën dhe mbrohu ng rreziqet e saj mbi shikimin, me xhamat e polarizuar.

Shto në shportë
SKU: DK3141-3 Categories: , , Tags: , , ,