-15%

Syze për meshkuj Daniel Klein

30.00 25.50

Të gjitha modelet janë me xham polikarbonat me trashësi 1.1 mm. Të testuara dhe të certifikuara nga komania britaneze Intertek. Të gjithë modelet e meshkujve janë polaroide.

Shto në shportë
SKU: DK3141-2 Categories: , , , Tags: , , ,