Dyll për flokë L’Oreal

4.20

Dylli i flokëve L’Oreal txt urban është një dyll i përbërë nga mikro elementë, të cilat rregullojnë flokët për një pamje të matur dhe gjithmonë të patëmetë.

Nuk ngurtësohet, ndryshohet dhe nuk lë efektin me shkëlqim, është një produkt i përshtatshëm për ata që duan flokë të stilizuar.

Ka në stok

Shto në shportë
SKU: BC3600522478478 Categories: , Tag: