Xhel për flokë L’Oreal

4.00

Xhel i lëngshëm Indestructibile për flokë që nuk e prishin formën e tyre as nga helmeta.  Përmban vitamina PP dhe pro-vitamin b5, që floku juaj të mos dëmtohet dhe t’i ruajë nga rënia.

Ka në stok

Shto në shportë