Krem për flokët L’Oreal

4.20

“Out of bed” është një krem me fibra për të krijuar efekte të dukshme të pamjes sikur “sapo ke dalë nga shtrati”. Një pamje e crregullt, por me shumë stil. Nuk lë mbetje, dhe flokët tuaj do të  duken perfeksionisht bukur.

Nuk ka në depo