-32%

REEBOK YOURFLEX TRAIN 9.0 Atlete per Femra

35.00 23.95

Atlete për palestra dhe vrapim, sepse dizajni i prerë i ulët lejon lirinë e lëvizjes dhe tranzicionit më të shpejtë, përmendim këtu edhe bazamentin me qëndrueshmëri të lartë, i standartit EVA, i cili nuk konsumohet apo zbutet me përdorimin e vazhdueshëm.

  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
SKU: GS Cn0763 Categories: , , ,