-20%

Atlete për meshkuj REEBOK Speedlux 3.0

40.00 32.00

Atlete për palestra dhe vrapim, sepse dizajni i prerë i ulët lejon lirinë e lëvizjes dhe tranzicionit më të shpejtë, përmendim këtu edhe bazamentin me qëndrueshmëri të lartë, i cili nuk konsumohet apo zbutet me përdorimin e vazhdueshëm.

  • 40.5
  • 41
SKU: By-CN1809 Categories: , Tags: , ,