-54%

Atlete për femra PUMA

65.00 29.95

Janë ndër atletet më të shitura. Lëkurë e zezë rezistente dhe e qëndrueshme. Bazamenti i bardhë, do tërheqë vëmendjen në cdo ecje tuajen. Pastrohen shumë lehtë me një leckë të lagur.

  • 35.5
  • 36
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39