-43%

Atlete për femra PUMA

70.00 39.95

Atletet origjinale PUMA ofrojnë luksin e kërkuar që sa kohë. Komoditeti maksimal në ecje. Ngjyra e zezë, material lëkurë dhe kamosh.  Vecantia qëndron në lidhëset me material cilësor, bazamenti i ngritur ju jep lartësinë e dëshiruar.

  • 35.5
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40