-54%

Atlete për femra PUMA

65.00 29.95

Janë ashtuquajtur si atletet më të mira për kohën e lirë, në rehatinë që ofrojnë, nuk do i hiqni nga këmba asnjëherë.

Pak të ngritura, me bazament të njëtratshëm, i kujdesshëm ndaj anatomisë së këmbës. Bazamenti i brendshëm softfoam (shkumë e butë) përdoret për t’ju dhënë ndjenjën e butësisë dhe rehatisë në çdo hap.

  • 35.5
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39