-28%

Atlete origjinale PUMA

55.00 39.95

 

ST Runner v2 NL ka një sholl(bazament)  të plotë gome që lejon “ngjitjen”  me tokën në cdo hap, duke iu dhënë stabilitet dhe qëndrueshmëri. Të përshtatshme jo vetëm për aktivitetet e përditshme, por edhe per ato sportive, sidomos për vrapim, sepse do e shikoni dhe vetë, nuk shkakton lodhjen e këmbëve.

Dekori perfekt, i zi me shiritin e bardhë karakteristik të Puma-s.

  • 40.5
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 44.5
  • 45