-20%

Atlete për femra Puma Basket Heart Ocean

100.00 80.00

Një nga stilet më të njohura të PUMA-s, Basket Heart Ocean, përmban shumë prej karakteristikave të versionit Basket, si forma e famshme me pamje të ngushtë dhe linjat e gjata e të pastra, por shton lidhëse me fjongo ekstra të mëdha dhe një lëkurë të ngjashme si luspat e peshkut në shiritat karakteristik anësorë.

  • 35.5
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
SKU: D366443-01 Categories: , , ,