-30%

Atlete origjinale NIKE për të dyja gjinitë

80.00 56.00

Inspiruar nga ato që e duan jetën, për aktivitete sportive, por që e duan dhe të bukurën cdo ditë.

Do të ju shoqërojnë në cdo hap që hidhni. Materiali sintetik. Ngjyra blu, e përdorshme nga të dyja gjinitë.

  • 40.5
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44.5
  • 45
SKU: D866069-400 Categories: , , Tags: , , , , ,