Spray tonizues për këmbët

8.50

Më e lehtë se asnjëherë tjetër: thjesht spërkatni në disa vende në këmbë dhe përpapeni me duar. Rezultatet do jenë ashtu si keni dëshiruar gjithmonë, njëtrajtshmëri dhe nivelim i duhur. Nuk lë mbejtje në lëkurë.

 

Pastro
SKU: 10001 Categories: ,