Parfum PACO RABANNE Lady Million Lucky për femra

50.3590.10

Realizo ëndrat dhe merr kontrollin mbi jetën tënde. Fuqishëm. Ndjek lumturinë, pa frikë dhe mos hezito për asnjë moment. Jeto cdo sekond dhe mbushe ditën me pozitivitet. Paketimi ne tre opsione: 30, 50 dhe 80 ml.

Pastro
SKU: bc3349668562763 Categories: ,