Deo roll-on Garnier Action Control

2.70

Përmban minerale me fuqi absorbuese dhe teknologji me përbërës termoaktivë që mbrojnë ndaj aromave të pakëndshme.

Ka në stok

Shto në shportë
SKU: BC2376 Categories: , Tags: , ,