-53%

Atlete për femra DIADORA

95.00 45.00

Atletet origjinale Mi Basket Zp vijnë tek ju me material lëkure dhe kamoshi, rezistente ndaj ujit dhe fshihen fare lehtë me një leckë.

Patika për femra, DIADORA, prodhimi më i mirë Made In Italy.

  • 36.5
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40
  • 40.5
SKU: D160810-80013 Categories: , , Tags: , , , , ,