HUGO BOSS Bottled Sport EDT 100 ml

71.95 41.30

Një përzierje afatgjatë dhe e fuqishme e përbërësve më luksozë. Aromë që zgjat ditë e natë. Aroma do të iu shtojë vetëbesimin dhe sigurinë për të qenë aty ku ju dëshironi.

Nuk ka në depo

SKU: BC737052529974 Categories: , , , Tag: