-30%

Atlete për femra PUMA

75.00 52.50

Atlete të rehatshme që ofrojnë komoditetin absolut falë shtresës së brendshme Soft Foam (shkumë e butë).

Ngjyra rozë tipike femërore, material kamosh dhe lëkurë, të përshtatshme në cdo kohë.

  • 35.5
  • 36
  • 37.5
  • 38
  • 38.5