-30%

Atlete për femra PUMA

75.00 52.50

PUMA, atlete origjinale për femra. Ngjyrë e bardhë, me logo në pjesën e pasme dhe shiritin karaktesitik të kompanisë në pjesën anësore.

  • 35.5
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5