-30%

Atlete për femra PUMA

75.00 52.50

PUMA është një kompani  gjermane që prodhon këpucë dhe veshje të jetës së përditshme dhe për aktivitete sportive. Janë ashtuquajtur si atletet më të mira për kohën e lirë.

Pak të ngritura, me bazament të njëtratshëm.

  • 35.5
  • 36
  • 37
  • 38
  • 38.5