-46%

Atlete DIADORA për fëmijë

55.00 29.95

Kujdesuni për cdo hap të të vegjëlve tuaj, dhe dhurojini atyre komfortin dhe ngrohtësinë në ditët e dimrit. Materiali sintetik brenda, me veshje të trashë dhe lëkurë në pjesën e jashtme, me prerje të ngritur, për të siguruar një mbulim të kycit, për ecje më të rehatshme dhe ngrohtësi të këmbës.

  • 35.5
  • 36
  • 36.5
  • 37
  • 38.5
SKU: By-161436-50146 Categories: , ,