-50%

Atlete DIADORA për fëmijë

55.00 27.95

Atlete me formën, ngjyrën dhe dizanjin e duhur.  Do ndiheni plotësisht i kënaqur me këtë produkt, kur jeni i vetëdijshëm se keni bërë investimin e duhur për fëmijën tuaj me atletet origjinale Made In Italy.

Pastro
SKU: By-161436 C0522 Categories: , ,