-50%

Atlete DIADORA për fëmijë

55.00 27.95

Kujdesuni për cdo hap të të vegjëlve tuaj, dhe dhurojini atyre komfortin dhe ngrohtësinë në ditët e dimrit. Materiali sintetik brenda, me veshje të trashë dhe lëkurë në pjesën e jashtme, me prerje të ngritur, për të siguruar një mbulim të kycit, për ecje më të rehatshme dhe ngrohtësi të këmbës.

  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33.0
  • 35
  • 37
  • 38
SKU: By-161436-c2375 Categories: , ,