-56%

Atlete DIADORA për fëmijë

45.00 19.95

Konsiderohen ndër më të mirat në secilin aspekt, jo vetëm për shkak të kualitetit të lartë të materialeve të përdorura, po ajo qe  i bën të veçanta është përpikmëria dhe përsosmëria e realizimit të tyre të veçantë,bukuri dhe rehati në të njëjtën kohë.

  • 32
  • 36
SKU: By-151442-60066 Categories: , ,