-45%

Atlete DIADORA B.Elite për fëmijë.

38.00 20.90

Nëqoftë se dëshironi një ecje të rehatshme për fëmijët tuaj, një veshje me stil, atletet Diadora B.Elite do të jenë të preferuat për ju dhe fëmijët tuaj. Siguron përshtatje anatomike të kembës, aq e rëndësishme për periudhën e rritjes.

  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
SKU: By-171166-c0657 Categories: , , Tags: , , , , ,