-51%

Atlete CONVERSE Pro Blaze Mid për meshkuj

80.00 39.95

Materiali lëkurë, i përpunuar, nuk e depërton ujin.  Materiali i brendshëm tekstil, i cili mban butë dhe ngrohtë këmbët, por po ashtu nuk lejon të mbajnë erë të pakëndshme këmbët sado gjatë t’i mbani veshur.

Stili me prerje të gjatë mbi kyc, lejon komfort maksimal, dhe shiriti anësor i cili ngushtohet sipas dëshirës.

  • 42
SKU: 149747c Categories: , ,