-51%

Atlete CONSERVE Pro Blaze Plus Hi

81.00 39.95

Atletet me formë gjysmë cizme, ideale për stinën e dimrit. Përshtaten me këmbët dhe puthiten mirë pas kycit, duke ju dhënë ngrohtësi dhe komoditet maksimal.

  • 41
  • 43
SKU: D144469c Categories: , ,