-63%

Atlete CONVERSE Deck Star për meshkuj

80.00 29.95

Materiali kamosh i cili nuk e mban pluhurin, dhe nuk konsumohet me kalimin e kohës.

Bazamenti i strukturuar në mënyrë që t’i përshtatet anatomisë së këmbës.

  • 41
SKU: D149862c Categories: , ,