Atlete CONVERSE për meshkuj

110.00 49.95

Materiali i jashtëm nga lëkurë origjinale, e papëshkueshme nga uji, madje edhe qepjet janë efektive për të mos lejuar depërtimn e lagështisë. Materiali i brendshëm tekstil i një cilësie të lartë,  i ngrohtë, dhe nuk lejon aromën e pakëndshme të këmbëve. Materiali i shollit përbëhet nga gomëe presuar, e cila nuk konsumohet dhe nuk zbutet. Pjesa e përparme poshtë gishtave, pak mëe ngritur, për hapa të lehtë dhe të shpejtë.

  • 40.5
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
SKU: D149384c Categories: , ,