Atlete ADIDAS për fëmijë

25.00

Materiali sintetik dhe lëkurë. Pjesa e poshtme e ndërtuar kundër rrëshqitjes, për siguri maksimale të të vegjëlve tuaj në hapat e parë të jetës.

 

  • 18
  • 19
  • 20
SKU: BS-AW4091 Category: