-50%

ARMANI Mania EDP 50 ml

94.60 47.30

Giorgio Armani Mania Eau De Parfum për femra, ka në zemrën e parfumit arrëmyshkun Grenada duke i shtuar ngrohtësi luksoze, shoqëruar nga qelibari i rrallë i kristalizuar dhe druri i butë i qelibarit, për një femër që përfaqëson pastërtinë hyjnore.

Shto në shportë
SKU: BC3360372089872 Categories: , , , Tag: