-30%

Atlete për meshkuj ADIDAS

65.00 45.50

Atletet e përditshmërisë tuaj. Ngjyra blu e errët, material kamosh dhe lëkurë në pjesën e pasme.

Tre shiritat karakteristik të Adidas në pjesën anësore, hijeshojnë edhe më shumë thjeshtësinë e këtyre atleteve.

  • 40
  • 41.5
  • 42.5
  • 43.5
  • 44
  • 44.5