-25%

Atlete për femra ADIDAS

50.00 37.50

Dizenjuar për vrapim, këto atlete japin komoditet dhe stabilitet për sado gjatë. Materiali i mbushur i butë vendos një pranverë në hapin tuaj. Rrjetat e sipërme lejojnë frymëmarrjen e atleteve, ndihmojnë në mbajtjen e këmbëve të ventiluara gjatë miljeve që ju vraponi.

  • 36.5
  • 37.5
  • 38.5
  • 39.5