Parfum PACO RABANNE 1 Million Lucky për meshkuj

53.5578.85

Realizo ëndrat dhe merr kontrollin mbi jetën tënde. Fuqishëm. Ndjek lumturinë, pa frikë dhe mos hezito për asnjë moment. Jeto cdo sekond dhe mbushe ditën me pozitivitet. Paketimi ne dy opsione: 50 dhe 100 ml.

  • 50 ml
  • 100 ml
SKU: BC3349668562701 Categories: ,