Për Faqe
Renditja

Rezultatet 1–35 prej 99

-25%

Atlete për femra ADIDAS

Dizenjuar për vrapim, këto atlete japin komoditet dhe stabilitet për sado gjatë. Materiali i mbushur i butë vendos një pranverë në hapin tuaj. Rrjetat e sipërme lejojnë frymëmarrjen e atleteve, ndihmojnë në mbajtjen e këmbëve të ...
50.00 37.50
-30%

Atlete për femra PUMA

PUMA është një kompani  gjermane që prodhon këpucë dhe veshje të jetës së përditshme dhe për aktivitete sportive. Janë ashtuquajtur si atletet më të mira për kohën e lirë. Pak të ngritura, me bazament të njëtratshëm.
75.00 52.50
-43%

Atlete për femra PUMA

Atletet origjinale PUMA ofrojnë luksin e kërkuar që sa kohë. Komoditeti maksimal në ecje. Ngjyra e zezë, material lëkurë dhe kamosh.  Vecantia qëndron në lidhëset me material cilësor, bazamenti i ngritur ju jep lartësinë e dëshiruar.
70.00 39.95
-54%

Atlete për femra PUMA

Janë ashtuquajtur si atletet më të mira për kohën e lirë, në rehatinë që ofrojnë, nuk do i hiqni nga këmba asnjëherë. Pak të ngritura, me bazament të njëtratshëm, i kujdesshëm ndaj anatomisë së këmbës. Bazamenti i ...
65.00 29.95
-20%

Atlete për femra Puma Basket Heart Ocean

Një nga stilet më të njohura të PUMA-s, Basket Heart Ocean, përmban shumë prej karakteristikave të versionit Basket, si forma e famshme me pamje të ngushtë dhe linjat e gjata e të pastra, por shton lidhëse ...
100.00 80.00
-20%

Atlete për femra Puma Basket Heart Patent

Vishu me stil dhe reflekto modën me atletet Puma Basket të koleksionit Heart Patent. Byzones mendon për ju, për ato femra që duan të duken unike dhe të pakrahasueshme me asnjë. Stil i vecantë me lidhëse ...
90.00 72.00
-56%

Atlete për femra Puma Basket Heart Patent

Vishu me stil dhe reflekto modën me atletet Puma Basket të koleksionit Heart Patent. Byzones mendon për ju, për ato femra që duan të duken unike dhe të pakrahasueshme me asnjë. Stil i vecantë me lidhëse ...
90.00 39.95
-39%

Atlete për fitnes për femra Puma

Përshtatshmëria për aktivitete sportive fillon që nga lidhëset. Shtritja e tyre e plotë në pjesët anësore deri në bazament, ju mbron nga ndrydhjet e këmbëve.   Rehati optimale nga një bazament që i përshtatet anatomisë së këmbës.
65.00 39.95