Për Faqe
Renditja

Rezultatet 1–20 prej 36

Deo spray L’Oreal Thermic Resist

Thermic Resist  është një deodorant që mbron ndaj djersitjes për 48 orë, posacërisht në raste të aktiviteteve fizike,temperaturave të larta dhe situata stresuese. Formula është testuar me efekt deri në 45 gradë Celcius.
2.85

Deo roll-on L’Oreal Thermic Resist

Thermic Resist  është një deodorant që mbron ndaj djersitjes për 48 orë, posacërisht në raste të aktiviteteve fizike,temperaturave të larta dhe situata stresuese. Formula është testuar me efekt deri në 45 gradë Celcius.
2.85

Deo roll-on L’Oreal Shirt Protect

Ndihmon në mbrojtje 100%  ndaj njollave që mund të lë një deodorant në bluza. Tashmë nuk do të ndodhë më të keni njolla të sikletshme djerse apo deo në bluzën apo këmishën tuaj, falë formluës inovative të Mex ...
2.85