Për Faqe
Renditja

Rezultatet 361–367 prej 367

-15%

Syze për femra Daniel Klein

Për të nxjerrë më në pah konturet e fytyrës tuaj, Daniel Klein sjell stilin e syzeve formë macaje. Xhama të polarizuar, me formë unike, ngjyrë të kuqërremtë, të kombinuar me një kornizë rozë të embël. Për ...
30.00 25.50
-15%

Syze për femra Daniel Klein

Stili Aviator i syzeve, për të gjithë ato që preferojnë thjeshtësine. Kornizë ngjyrë gold dhe xhama të polarizuar ngjyrë kuqe të errët, që ju të ndiheni sa më në modë. Ndiqni hapin e kohës, në cdo kohë, ...
30.00 25.50
-15%

Syze për femra Daniel Klein

Shikoni stilin Trendy të kornizës së këtyre syzeve. Metal ngjyrë gri i pozicionuar vetëm në pjesën e sipërme të syzeve, për një stil mahnitës. Xhamat e polarizuar do e ruajnë shikimin tuaj nga rrezet Ultraviolet.
30.00 25.50