Për Faqe
Renditja

Rezultatet 1–20 prej 87

Nuk ka në stok

Daniel Klein- orë për femra

Materiali celiktë i ndjeshëm ndaj lëkurës dhe nuk shkakton irritim apo alergji. Thjeshtësia e kësaj ore, në dekorin e fushës dhe në rripat anësorë, së bashku me ngjyrën gold, e bëjnë atë një orë luksi. Rezistente ndaj ...
35.00 31.50
-10%

Daniel Klein- orë për femra

Mekanizëm pune Japonez "MYOTA", garancia juaj për një orë të një standarti të lartë.Të gjithë orët vijnë për ju me garanci 1 vjecare ne mekanizmin e punës dhe në kohëzgjatjen e baterise.Iu ofrojmë edhe një bateri shtesë ...
35.00 31.50
-10%

Daniel Klein- orë për femra

Rripat anësore me një ndërthurje rrjete celiku, rrisin feminilitetin, por ndërkohë janë dhe shumë rezistentë dhe nuk kapen pas rrobave. Materiali celiktë i ndjeshëm ndaj lëkurës dhe nuk shkakton irritim apo alergji. Nuanca e bardhë si e ...
35.00 31.50
-10%

Daniel Klein- orë për femra

Rripat anësore me një ndërthurje rrjete celiku, rrisin feminilitetin, por ndërkohë janë dhe shumë rezistentë dhe nuk kapen pas rrobave. Materiali celiktë i ndjeshëm ndaj lëkurës dhe nuk shkakton irritim apo alergji. Nuanca e hirtë, kaq elegante ...
35.00 31.50
-10%

Daniel Klein- orë për femra

Rezistente ndaj ujit, duke iu dhënë mundësinë t'i përdorni cdo moment. Mekanizëm pune Japonez "MYOTA", garancia juaj për një orë të një standarti të lartë.Të gjithë orët vijnë për ju me garanci 1 vjecare ne mekanizmin e punës ...
35.00 31.50
Nuk ka në stok

Daniel Klein- orë për femra

Rezistente ndaj ujit, duke iu dhënë mundësinë t'i përdorni cdo moment. Mekanizëm pune Japonez "MYOTA", garancia juaj për një orë të një standarti të lartë.Të gjithë orët vijnë për ju me garanci 1 vjecare ne mekanizmin e punës ...
35.00 31.50
Nuk ka në stok

Daniel Klein- orë për femra

Rezistente ndaj ujit, duke iu dhënë mundësinë t'i përdorni cdo moment. Të gjithë modelet kanë shtëpizë celiku dhe modelet me cirkona i kanë gurët të presuara në celik, jo të ngjitura me ngjitës. Ora vjen me ...
35.00 31.50
-10%

Daniel Klein- orë për femra

Të gjitha modelet me material lëkure, përbëhen nga lëkurë origjinale, dhe jo imitim, duke i bërë kështu hipoalergjike dhe të ndjeshme ndaj lëkurës. Rezistente ndaj ujit, duke iu dhënë mundësinë t'i përdorni cdo moment.
35.00 31.50
-10%

Daniel Klein- orë për femra

Të gjitha modelet me material lëkure, përbëhen nga lëkurë origjinale, dhe jo imitim, duke i bërë kështu hipoalergjike dhe të ndjeshme ndaj lëkurës. Rezistente ndaj ujit, duke iu dhënë mundësinë t'i përdorni cdo moment.
35.00 31.50
Nuk ka në stok

Daniel Klein- orë për femra

Të gjithë modelet kanë shtëpizë celiku dhe modelet me cirkona i kanë gurët të presuara në celik, jo të ngjitura me ngjitës. Mekanizëm pune Japonez "MYOTA", garancia juaj për një orë të një standarti të lartë.Të gjithë ...
35.00 31.50
-10%

Daniel Klein- orë për femra

Mekanizëm pune Japonez "MYOTA", garancia juaj për një orë të një standarti të lartë.Të gjithë orët vijnë për ju me garanci 1 vjecare ne mekanizmin e punës dhe në kohëzgjatjen e baterise.Iu ofrojmë edhe një bateri shtesë ...
35.00 31.50
-10%

Daniel Klein- orë për femra

Rezistente ndaj ujit, duke iu dhënë mundësinë t'i përdorni cdo moment. Mekanizëm pune Japonez "MYOTA", garancia juaj për një orë të një standarti të lartë.Të gjithë orët vijnë për ju me garanci 1 vjecare ne mekanizmin e punës ...
35.00 31.50
-10%

Daniel Klein- orë për femra

Mekanizëm pune Japonez "MYOTA", garancia juaj për një orë të një standarti të lartë.Të gjithë orët vijnë për ju me garanci 1 vjecare ne mekanizmin e punës dhe në kohëzgjatjen e baterise.Iu ofrojmë edhe një bateri shtesë ...
35.00 31.50