Për Faqe
Renditja

Rezultatet 1–20 prej 87

-10%

Daniel Klein- orë për femra

Rezistente ndaj ujit, duke iu dhënë mundësinë t'i përdorni cdo moment. Mekanizëm pune Japonez "MYOTA", garancia juaj për një orë të një standarti të lartë.Të gjithë orët vijnë për ju me garanci 1 vjecare ne mekanizmin e punës ...
35.00 31.50
-10%

Daniel Klein- orë për femra

Mekanizëm pune Japonez "MYOTA", garancia juaj për një orë të një standarti të lartë.Të gjithë orët vijnë për ju me garanci 1 vjecare ne mekanizmin e punës dhe në kohëzgjatjen e baterise.Iu ofrojmë edhe një bateri shtesë ...
35.00 31.50
-10%

Daniel Klein- orë për femra

Rripat anësore me një rrjete celiku, rrisin feminilitetin, por ndërkohë janë dhe shumë rezistentë dhe nuk kapen pas rrobave. Materiali celiktë i ndjeshëm ndaj lëkurës dhe nuk shkakton irritim apo alergji. Thjeshtësia e kësaj ore, në dekorin ...
35.00 31.50