Për Faqe
Renditja

Rezultatet per 7

-46%

Atlete DIADORA për fëmijë

Kujdesuni për cdo hap të të vegjëlve tuaj, dhe dhurojini atyre komfortin dhe ngrohtësinë në ditët e dimrit. Materiali sintetik brenda, me veshje të trashë dhe lëkurë në pjesën e jashtme, me prerje të ngritur, për ...
55.00 29.95
-50%

Atlete DIADORA për fëmijë

Kujdesuni për cdo hap të të vegjëlve tuaj, dhe dhurojini atyre komfortin dhe ngrohtësinë në ditët e dimrit. Materiali sintetik brenda, me veshje të trashë dhe lëkurë në pjesën e jashtme, me prerje të ngritur, për ...
55.00 27.95
-56%

Atlete DIADORA për fëmijë

Konsiderohen ndër më të mirat në secilin aspekt, jo vetëm për shkak të kualitetit të lartë të materialeve të përdorura, po ajo qe  i bën të veçanta është përpikmëria dhe përsosmëria e realizimit të tyre të ...
45.00 19.95
-35%

Atlete për fëmijë ADIDAS Unisex

Patikat më të mira për stinën e dimrit sepse jo vetëm forma gjysmë cizme, por edhe brendësia sintetike ju mban ngrohtë. Atlete origjinale Adidas, për të dyja gjinitë. Bëni ju kombinimin e veshjeve, sepse këto atlete ...
65.00 42.25
-45%

Atlete DIADORA B.Elite për fëmijë.

Atlete DIADORA B.Elite për fëmijë. Nëqoftë se dëshironi një ecje të rehatshme për fëmijët tuaj, një veshje me stil, atletet Diadora B.Elite do të jenë të preferuat për ju dhe fëmijët tuaj. Siguron përshtatje anatomike të kembës, aq e ...
38.00 20.90
-45%

Atlete DIADORA B.Elite për fëmijë.

Nëqoftë se dëshironi një ecje të rehatshme për fëmijët tuaj, një veshje me stil, atletet Diadora B.Elite do të jenë të preferuat për ju dhe fëmijët tuaj. Siguron përshtatje anatomike të kembës, aq e rëndësishme për periudhën e ...
38.00 20.90