Për Faqe
Renditja

Rezultatet per 5

Atlete DIADORA për fëmijë

Kujdesuni për cdo hap të të vegjëlve tuaj, dhe dhurojini atyre komfortin dhe ngrohtësinë në ditët e dimrit. Materiali sintetik brenda, me veshje të trashë dhe lëkurë në pjesën e jashtme, me prerje të ngritur, për ...
55.00 29.95

Atlete DIADORA për fëmijë

Kujdesuni për cdo hap të të vegjëlve tuaj, dhe dhurojini atyre komfortin dhe ngrohtësinë në ditët e dimrit. Materiali sintetik brenda, me veshje të trashë dhe lëkurë në pjesën e jashtme, me prerje të ngritur, për ...
55.00 27.95

Atlete DIADORA për fëmijë

Atlete me formën, ngjyrën dhe dizanjin e duhur.  Do ndiheni plotësisht i kënaqur me këtë produkt, kur jeni i vetëdijshëm se keni bërë investimin e duhur për fëmijën tuaj me atletet origjinale Made In Italy.
55.00 27.95

Atlete DIADORA për fëmijë

Konsiderohen ndër më të mirat në secilin aspekt, jo vetëm për shkak të kualitetit të lartë të materialeve të përdorura, po ajo qe  i bën të veçanta është përpikmëria dhe përsosmëria e realizimit të tyre të ...
45.00 19.95