Për Faqe
Renditja

Rezultatet 1–20 prej 32

Krem mbrojtës ndaj diellit për fëmijë Garnier

Një formulë e projektuar posaçërisht për të ndihmuar në mbrojtjen e lëkurës delikate të fëmijëve me SPF 50. Formula hidratuese është shumë e qëndrueshme ndaj ujit dhe rezistente ndaj rërës. Testuar nën kontrollin e specialistëve pediatër.
11.45

Locion mbrojtës ndaj diellit për fëmijë Garnier

Një formulë e projektuar posaçërisht për të ndihmuar në mbrojtjen e lëkurës delikate të fëmijëve me SPF 30. Formula hidratuese është shumë e qëndrueshme ndaj ujit dhe rezistente ndaj rërës. Testuar nën kontrollin e specialistëve pediatër.
10.65

Spray mbrojtës ndaj diellit për fëmijë Garnier

Zhvilluar për lëkurë  të ndjeshme dhe jo intolerante ndaj diellit. Hypoalergjik, pa parfum, pa ngjyrues dhe testuar nën kontrollin e specialistëve pediatër. Mbrojtje shumë e lartë për lëkurën e ndjeshme dhe delikate të fëmijëve (SPF50 +).
11.45

Spray mbrojtës ndaj diellit për fëmijë Garnier

Mbrojtje shumë e lartë për lëkurën e ndjeshme dhe delikate të fëmijëve (SPF50 +). Formula hidratuese është jo e yndyrshme, rezistente ndaj ujit dhe rezistente ndaj rërës. Mjafton t'a aplikoni vetëm një herë dhe do ofrojë ...
11.45

Mini shtrat ideal fëmijë të porsalindur.

Një mini shtrat ideal për prindërit me një fëmijë të porsalindur Dizajni i brendshëm i siguron bebes mbrojtje dhe rritje të sigurtë formuar në formë jastik enkas për bebe 0+ Ndihmon në frymarje të lehtë dhe ...
18.99