Për Faqe
Renditja

Rezultatet 1–20 prej 43

Spray mbrojtës ndaj diellit për fëmijë Garnier

Zhvilluar për lëkurë  të ndjeshme dhe jo intolerante ndaj diellit. Hypoalergjik, pa parfum, pa ngjyrues dhe testuar nën kontrollin e specialistëve pediatër. Mbrojtje shumë e lartë për lëkurën e ndjeshme dhe delikate të fëmijëve (SPF50 +).
11.45

Krem mbrojtës ndaj diellit për fëmijë Garnier

Një formulë e projektuar posaçërisht për të ndihmuar në mbrojtjen e lëkurës delikate të fëmijëve me SPF 50. Formula hidratuese është shumë e qëndrueshme ndaj ujit dhe rezistente ndaj rërës. Testuar nën kontrollin e specialistëve pediatër.
11.45

Locion mbrojtës ndaj diellit për fëmijë Garnier

Një formulë e projektuar posaçërisht për të ndihmuar në mbrojtjen e lëkurës delikate të fëmijëve me SPF 30. Formula hidratuese është shumë e qëndrueshme ndaj ujit dhe rezistente ndaj rërës. Testuar nën kontrollin e specialistëve pediatër.
10.65